15 жовтня 2020 року о 10:00 Асоціація дитячих алергологів України проведе онлайн-тренінг на тему «ВПРОВАДЖЕННЯ В МЕДИЧНУ ПРАКТИКУ ПРОТОКОЛІВ ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ДІТЕЙ З АЛЕРГІЧНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ. ЦИКЛ 2 – АТОПІЧНИЙ МАРШ»

РЕЄСТРАЦІЮ ВІДКРИТО!
15 жовтня 2020 року о 10:00 Асоціація дитячих алергологів України проведе онлайн-тренінг на тему «ВПРОВАДЖЕННЯ В МЕДИЧНУ ПРАКТИКУ ПРОТОКОЛІВ ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ДІТЕЙ З АЛЕРГІЧНИМИ ЗАХВОРЮВАННЯМИ. ЦИКЛ 2 – АТОПІЧНИЙ МАРШ».
Попередня реєстрація ОБОВ’ЯЗКОВА за посиланням https://bit.ly/33oIQnH
Цього разу тренінг проходить для лікарів з Південного регіону України, а саме з міст Херсона, Миколаєва та Одеси. Участь безкоштовна. Кількість місць обмежена. Всі учасники отримають сертифікат на 15 балів до атестації БПР після проходження тесту по завершенню тренінга.
Обов’язково при проходженні реєстрації зверніть увагу на лист-підтвердження email, яке буде відправлено автоматично після реєстрації. Без підтвердження email перегляд тренінгу буде неможливо здійснити. Інструкція за посиланням https://webinar.prostirua.com/i-restore
Щоб дізнаватись першими про знакові події медичної галузі, завантажуйте мобільний додаток MCA Україна за посиланням у App Store https://apple.co/2GuBeFP або Google Play http://bit.ly/2X459tC. Додаток МСА Україна – всі конференції і протоколи під рукою!
Please follow and like us:
0

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.